U jednom danu /

Dva frontalna sudara u Međimurju: U bolnici završilo čak devet osoba

Image
Foto: eMedjimurje.rtl.hr

Na mjestu jedne od nesreća bio je strašan prizor, a prednji dijelovi oba automobila su u jako lošem stanju

8.7.2018.
21:41
eMedjimurje.rtl.hr
VOYO logo

Direktni sudari su se dogodili u Čakovcu i Gornjem Hrašćanu, a zbog ozljeda u bolnicu je prevezeno devetero ljudi među kojima ima i mlađih osoba, javlja eMedjimurje.

U nedjelju, 8. srpnja nešto polsije 16 sati u Gornjem Hrašćanu (Čakovečka ulica kod METSS-a) dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila - javlja PU međimurska. Iako se još uvijek utvrđuju okolnosti koje su dovele do nesreće, pretpostavlja se da je jedno vozilo prešlo u suprotni trak te je došlo do frontalnog sudara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri osobe iz jednog vozila među kojima ima, neslužbeno doznajemo mlađih osoba, te jedna osoba iz drugog vozila, kolima Zavoda za hitnu medicinu prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec. Težina ozljeda zasad nije poznata. Na mjestu nesreće bio je strašan prizor, a prednji dijelovi oba automobila su u jako lošem stanju.

No, to nije bila jedina nesreća koja se u nedjelju dogodila u Međimurju. Kako doznaje eMedjimurje, isti dan ujutro je došlo do frontalnog sudara u Svetojelenskoj ulici u Čakovcu. Nakon sudara dva automobila, četiri osobe su prevezene u čakovečku bolnicu. Još nije poznato o kakvim ozljedama se radi. Više detalja o ovim nesrećama međimurska policija će dati u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo