Konačno kompletni / Duvnjak ekskluzivno za RTL nakon dolaska na pripreme: Koljeno je dobro i jedva čekam ući u Spaladium'

'Nema popusta za mene. Stigao sam jučer, odradio odmah prvi trening, i to do kraja. Sretan sam što je koljeno izdržalo', ističe Duvnjak za RTL

29.12.2017.
19:24
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija konačno je kompletna. Nakon što je završio i bundesligaški dio sezone, igrači iz njemačke lige na raspolaganju su Lini Červaru i stručnom stožeru. Među njima je i Domagoj Duvnjak, motor reprezentacije koji je sedam i pol mjeseci bio ozlijeđen. Koljeno je zacijelilo, Duvnjak je odigrao sve utakmice u prosincu za svoj Kiel, i trebao bi biti u pravoj formi za 12. siječnja i prvu utakmicu Europskog prvenstva protiv Srbije u Splitu u prijenosu na RTL-u.

U kakvom je stanju koljeno?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koljeno je dobro. Imam još male bolove nakon treninga i utakmica, ali to je normalno. Dobro se osjećam. Imamo još 15-ak dana do prvenstva i ja sam pozitivan. 

Kiel je odigrao nevjerojatnih 60 utakmica ove godine, većinu ste propustili, jeste li svježi ili vam nedostaje utakmica?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fali mi par utakmica, par treninga. Odigrao sam ih pet u 12. mjesecu. Trebat će mi vremena, fali mi osjećaj naravno. Ali imamo još tih 15 dana, tu sam, veselim se. Jedva čekam da sve krene. Imamo vremena da se uigramo. Kažem još jednom, optimističan sam.

Što očekujete od suradnje s izbornikom nakon njegovog povratka na klupu reprezentacije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S njim se već duže vrijeme znam i već sam s ostalim dečkima radio s njim, tako da nema nepoznanica. Veselimo se, drago nam je što je ovdje. Izbornik očekuje da budemo pravi tim, kao što i jesmo, želi vidjeti želju za pobjedom i borbenost.

Jeste li barem malo pošteđeni na pripremama tijekom prvih treninga ili ste već u drilu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema popusta za mene. Stigao sam jučer, odradio odmah prvi trening, i to do kraja. Sretan sam što je koljeno izdržalo. Dečki su jako naporno trenirali, tri treninga svaki dan, što nije malo, ali takvo je prvenstvo koje nas čeka.

Što očekivati od prve utakmice sa Srbijom? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu. Najteže su te prve utakmice. Jedva čekam ući u Spaladium Arenu, Srbija je nezgodna, ima odličnu ekipu, ali mi isto.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo