Na krajnjem jugu Hrvatske planiraju dosad neviđene atrakcije

Grad Dubrovnik nabavit će kućice za ugostitelje, a razmišlja se i o velikom klizalištu te snježnim topovima, koji će stvoriti pravi zimski ugođaj.

6.10.2014.
16:21
VOYO logo

Kako je za Dubrovački dnevnik izjavio zamjenik gradonačelnika Željko Raguž, božićni i novogodišnji program će u tom gradu trajati od 1. prosinca do 15. siječnja. Grad Dubrovnik kupit će kućice koje će biti postavljene na Pilama i na području između Katedrale i Orlandovog stupa za koje će biti raspisan natječaj, a na kojima bi ugostitelji prodavali hranu i piće.

"Riječ je o šest kućica, od kojih će dvije biti smještene na Pilama, a četiri ispred Gradske kavane na kojima će se prodavati kuhano vino, kobasice i slično. Svo vrijeme svirat će božićne pjesme, radi se o diskretnoj glazbi koja će stvoriti poseban božićni ugođaj", kazao je Raguž.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U punom sjaju

Prema riječima zamjenika gradonačelnika, u Gradu će se vjerojatno naći i snježni topovi s umjetnim snijegom, a razmišlja se i o velikom klizalištu koje bi trebalo biti postavljeno pored velike Onofrijeve fontane. Po prvi put će biti osvijetljen veliki most.

Tradicionalno, bit će postavljen i veliki šator u blizini caffe bara Cele, a planiraju se i sadržaji za najmlađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo