sms prepiska s neba /

Društvene mreže gore nakon novog Mamićevog performansa: 'Imam direktnu komunikaciju s Bogom i Majkom Božjom'

Image
Foto: Vijesti.hr

Kako to obično biva, društvene mreže nisu mirovale nakon još jednog njegovog ekstravagantnog, no u Mamićevom slučaju uobičajenog performansa

5.6.2018.
10:30
Vijesti.hr
VOYO logo

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić kojem se trenutno sudi zbog sumnje u izvlačenje više od 116 milijuna kuna iz kluba, u ponedjeljak u večernjim satima održao je presicu na Makrimiru uoči konačne presude za kriminalne radnje u Dinamu

Svojstveno sebi, Mamić je ne presicu donio niz spisa i dokumenata kojima je pokušao iznijeti svoju obranu javnosti, a članovima Skupštine Dinama i novinarima podijelio je navodnu SMS prepisku između Dinka Cvitana, bivšeg glavnog državnog odvjetnika, njegovih suradnika i člana sudskog vijeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je rekao, prepisku je pronašao u pošti, no ne zna tko mu je poslao materijale, a izjavio je kako je moguće da je to učinio sam Bog. 

Mamić je ponovno optužio državu i glavnog državnog odvjetnika Dinku Cvitana da u njegovom slučaju izvode 'lov na vještice' te kako zbog toga strašno pati njegova obitelj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Institucija Državnog odvjetništva reketari i ucjenjuje ljude da bi osudili nevinog čovjeka", rekao je Mamić na izvanrednoj konferenciji za novinare u zagrebačkom Maksimiru.

Mamiću ovo nije prvi put da se proglašava direktnim božjim poslanikom. Podsjetimo, prilikom prodaje Matea Kovačića u Inter 2013. godine, aktualni savjetnik Dinama za medije je rekao kako 'ima direktnu komunikaciju s Bogom, te kako stalno komunicira s njim i Majkom Božjom'.

"Vrijeme je da nebeske sile zatresu temelje sudbene vlasti RH sadržajem koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim", rekao je između ostalog Mamić na presici. 

Kako to obično biva, društvene mreže nisu mirovale nakon još jednog njegovog ekstravagantnog, no u Mamićevom slučaju uobičajenog performansa, a mi smo izdvojili najbolje od njih. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo