DOSTA IM BAHATIH VOZAČA: / Žena parkirala na stanici u Splitu, a teškom invalidu prekipjelo: 'Sad ćeš naučiti lekciju'

Image

'Okupacija' stanica javnog gradskog prijevoza od nepropisno zaustavljenih i parkiranih osobnih automobila velika je boljka Splita.

27.10.2017.
20:15
VOYO logo

Tako je voditelj inicijative IvanBarišićSlobodnoj Dalmaciji ispričao posljednji incident koji se dogodio na autobusnoj stanici u Ulici Domovinskog rata.

"Dok su putnici ulazili i izlazili, vozač je upozorio prekršiteljicu da ne smije parkirati na autobusnoj stanici, na što se ona pravdala dobrom starom izlikom da čeka nekoga samo minutu. Kad je vozač zatvorio vrata i htio krenuti, jedan putnik ga je zamolio da ih otvori jer je želio izići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač je to učinio, a čovjek s amputiranom nogom koji se kreće uz pomoć štaka je stao na vrata i vidno iznerviran obratio se prijekorno spomenutoj gospođi, jer mu se ista situacija dogodila i na stanici na kojoj je ušao u autobus.

Uzrujani putnik u jednom trenutku podigao je štaku i njome udario u retrovizor nepropisno parkiranog vozila u Ulici Domovinskog rata, pri čemu ga je vjerojatno oštetio. Zatim se vratio i sjeo na svoje mjesto rekavši našem kolegi - sad možemo dalje", rekao je Barišić za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo