PROJEKT ROKOTOK / Domagoj Jakopović Ribafish opet pliva: 'Dođite na druženje. Dobit ćete puno priče i lijepe poklone'

Projekt RokOtok pokrenuo je zbog svog sina Roka s kojim je planirao obići sve hrvatske nastanjene otoke, a koji je tragično preminuo u 12. godini

3.7.2021.
19:48
VOYO logo

Domagoj Jakopović Ribafish opet pliva! Skokom u more u šibenskoj Brodarici započeo je drugu etapu projekta RokOtok u kojem plivanjem spaja otoke, u spomen na svog sina Roka.

Ove godine plan je spojiti 17 otoka Šibensko-kninske i Zadarske županije. Etapa je duga oko 60 kilometara, a Ribafish se vraća nakon godine pandemije u kojoj je prebolio koronu, što je ostavilo traga i na njegovoj kondiciji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projekt RokOtok pokrenuo je zbog svog sina Roka s kojim je planirao obići sve hrvatske nastanjene otoke, a koji je tragično preminuo u 12. godini.

"Pozivaju se svi, mali i veliki, da dođu na predavanje koje će se održati na svakom od tih 17 otoka. Ali ako želite plivati, morate imati svoj čamac i svoju pratnju jer moj brod prati samo mene. Nažalost, takva su pravila. Jako je bitno i da se svi pridržavaju svega što je Stožer preporučio, a isto tako i mi. Dođite na druženje, nećemo se puno grliti i ljubiti, ali dobit ćete puno priče, igrat ćemo se lijepih igara i dobit ćete lijepe poklone", kazao je Domagoj Jakopović Ribafish. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo