domagoj hajduković: / 'Projekt Slavonija' je čisti PR jer istok Hrvatske stalno nazaduje u svakom pogledu'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Slavonija u budućnosti može biti prosperitetna regija iz koje građani neće iseljavati, a da se ne bi iseljavali, moraju im se stvoriti životni uvjeti za ostanak

11.2.2020.
20:27
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas rekao je u utorak u Osijeku kako je korupcija najveća rak-rana u Hrvatskoj i da će se stoga SDP, u svom programu prije parlamentarnih izbora, zauzimati za borbu protiv korupcije i reformu pravosuđa.

Uoči sastanka s predsjednicima slavonskih županijskih organizacija SDP-a i stranačkim koordinatorima za 4. i 5. izbornu jedinicu, Vukas je kazao kako će se SDP, uz ove teme, zauzimati za poboljšanje zdravstvenog sustava, poljoprivredu koja je, kako je rekao, zapostavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

Predsjednik osječko-baranjskog SDP-a, saborski zastupnik Domagoj Hajduković, ocijenio je kako je tzv. "projekt Slavonija" čisti PR projekt jer, kako je rekao, "istok Slavonije stalno nazaduje, demografski je, socijalno i gospodarski devastiran dio Hrvatske".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukas je istaknuo da Slavonija u budućnosti može biti prosperitetna regija iz koje građani neće iseljavati, a da se ne bi iseljavali, moraju im se stvoriti životni uvjeti za ostanak.

Zbog toga u Hrvatskoj treba iskorijeniti korupciju koja je najveća rak-rana. "Dok se ne napravi prava reforma pravosuđa, dok se korupcija ne iskorijeni, teško ćemo bilo što napraviti u Slavoniji, i u bilo kojem dijelu Hrvatske", poručio je Vukas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo