Sporna čestitka Bujancu /

'Divlje' reakcije na Bernardićevu čestitku, Kolarić: 'Davor je pogriješio, ali ovo je linč'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Koliko mi je poznato Bujanec ga je zvao da gostuje u emisiji, Davor ga je odbio i pri tome mu čestitao svadbu', objavila je Kolarić

11.9.2017.
11:23
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Mnoštvo reakcija zbog čestitke predsjednika stranke Bujancu Kolarić naziva "pretjeranima i neprihvateljivima u svojem bijesu te divljima". 

Pročitajte više:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Glavašević kritizirao Bernardića zbog čestitke Bujancu: 'On predstavlja sve protiv čega se SDP uvijek borio'

>> Je li Bernardić zabio autogol čestitkom Bujancu? Sve više kolega SDP-ovaca kaže da im se njegov potez 'nimalo ne sviđa'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitka je naštetila, reakcija iz SDP-a danas je bila loša, ali ovo što se večeras događa je linč. Davor treba priznati sutra da je pogriješio", objavila je Aleksandra Kolarić na vlastitoj Facebook stranici.

Kolarić ističe da SDP ima problema, a promjena nema ni na vidiku. "Bernardić ima, a i mi u SDP-u s njim, cijeli niz problema. Nema rezultata, rejting stranke ne raste, njegov je očajno loš, ne potežu se pravi potezi. Stranka stagnira već mjesecima. Nema promjena koje je već trebalo pokrenuti. Nema nove politike, nema novog sadržaja. 
SDP je na koljenima. Tek ga trebamo početi dizati na noge. To je ono čime se moramo baviti. A ovu očajnu pogrešku s čestitkom ispraviti, priznati pogrešku i krenuti dalje", objavila je Kolarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo