festival u rovinju / Direkt ususret Danima komunikacija: dolaze svjetske zvijezde komunikacijske industrije koje će otkriti sve što svijet zanima

Kreativni direktor Twittera, voditelj kampanje Donalda Trumpa, žena koja daje glas Iphone-u, odnosno njegovoj čuvenoj Siri... Oni i mnogi drugi gosti su Dana komunikacija koji počinju sutra u Rovinju

11.4.2018.
22:40
VOYO logo

Kreativni direktor Twittera, voditelj kampanje Donalda Trumpa, žena koja daje glas Iphone-u, odnosno njegovoj čuvenoj Siri... Oni i mnogi drugi gosti su Dana komunikacija koji počinju sutra u Rovinju, ali naš Dario Todorović nije mogao čekati sutra da upozna Siri i društvo pa je otišao već danas.

    PREDAVANJA S DANA KOMUNIKACIJA PRATITE UŽIVO NA RTLPLAY-u!

Njen glas ne samo da znaju diljem svijeta već je traže i savjete, da im nešto pronađe ili čak i tješe, ali nije ona jedina od "teškaša" koji će sutra gostovati. Jedan od njih je definitivno šef digitalne kampanje Donalda Trumpa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovarali smo s Davorom Bruketom, jednim od organizatora Dana komunikacija.

"Danas ako imate priključak na internet, možete se obratiti se cijelom svijetu. Zato bez obzira da li si u nekom komercijalnom ili društvenom poslu, jako je bitno znati mogućnosti i koji izazovi stoje pred tobom ako želiš komunicirati s ostatkom svijeta. Upravo o tome ćemo govoriti na ovim Danima komunikacije. Na ovu konferenciju su inače dolazili marketingaši, a u posljednje vrijeme sve više poduzetnici i ljudi iz raznih društvenih djelatnosti", objasnio je Bruketa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako velike turbulencije se događaju, pratimo što se događa s Cambridge Analyticom. Svi su bili iznenađi rezultatima predsjedničkih izbora u SAD-u, navodno je rezultat ovakav ishod. Što se tu zaista dogodilo? Je li to bilo sve legalno? Pokušat ćemo saznat od Brada Parscalea. On je vodio digitalni dio Trumpove kampanje, a sada je postao šef Trumpove izborne kampanje za 2020. godinu. On sigurno ima svašta zanimljivog za reći. Pokušat ćemo saznati što je mit, a što stvarnost. Taj rezultat izbora bio je šokantan za cijeli svijet, a mi želimo znati što se događa. Dolazi čitav niz predavača iz cijelog svijeta koji će govoriti o svojim iskustvima u komunikaciji, ne samo kroz digitalni kanal nego kroz sve kanale i vjerujem da će biti jedan od najboljih Dana komunikacija s jako puno sadržaja i jako puno znanja za podijeliti", najavio je. 

PREDAVANJA S DANA KOMUNIKACIJA PRATITE UŽIVO NA RTLPLAY-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo