sukob dviju generacija? / Detalji tragedije u Bjelovaru: ocu koji je usmrtio vlastita sina navodno je smetao način na koji on odgaja djecu

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Strašna tragedija potresla je Bjelovar i Hrvatsku. Otac je vatrenim oružjem usmrtio vlastitog sina, a navodno mu je smetalo kako odgaja svoju djecu

13.2.2018.
20:47
Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

Strašna tragedija potresla je Bjelovar i Hrvatsku. Nešto iza 17 sati otac Ratko Vujčić nakon burne je svađe vatrenim oružjem usmrtio svog 40-godišnje sina Sanjina Vujčića u obiteljskoj kući, a zatim se sam predao policiji. Dan poslije, na površinu isplivavaju novi detalji, piše 24 sata. 

Susjedi u ulici Josipa Pupačića 24, gdje se dogodila tragedija, nisu željeli puno komentirati. Uglavnom su kazali da su znali za neslaganje oca i sina, ali da ni u najcrnjem scenariju nisu očekivali nešto slično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevi provodi Županijsko državno odvjetništvo.

"S obzirom na to da je u tijeku provođenje potrebnih dokaznih radnji kao i kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja odlučnih činjenica vezanih za navedeni događaj, državno odvjetništvo ne može objaviti više informacija", stoji na službenim stranicama ŽDO. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zavodu za hitnu medicinu bjelovarsko - bilogorske županije gdje je Sanjin radio za 24 sata su prokomentirali kako je Sanjin bio dobar djelatnik, no kako o njegovom privatnom životu ne znaju mnogo. 

"Nikakvih problema nismo imali s njim, jer je bio korektan na radnom mjestu. Radio je kod nas od osnivanja Zavoda, 2011. godine, a od studenog je bio na bolovanju", rekao je ravnatelj Stjepan Matoš. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se doznaje kako je je pokojni Sanjin do prije godinu dana živio sa suprugom i dvoje djece zajedno s majkom i ocem. Odselio se dok su supruga i dva sina ostala kod Sanjinovih roditelja. Navodno je jedan od razloga stalnih sukoba oca i sina bio i način odgoja djece. Otac Ratko je starijeg unuka vozio na treninge u NK Bjelovar i bio je aktivan u klubu. 

Neslaganje oca i sina doseglo je pravu kulminaciju 5. studenog kad su se otac i sin fizički sukobili na parkiralištu uz Gradski stadion. Otac je nakon tog sukoba dobio srčani udar te je završio na KBC Rebro, a kasnije je i kazneno prijavio sina te je ovaj dobio zabranu prilaska roditeljskoj kući u kojoj su ostali njegova supruga i dva sina, piše 24 sata.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo