vulgarno vrijeđanje / Detalji incidenta: skupina mladića je Janici opkolila automobil, policija ih tražila cijelu noć

Po dolasku u Supetar državna tajnica verbalne napade prijavila je policiji

11.6.2017.
14:22
VOYO logo

Kako Hina neslužbeno doznaje proslavljena hrvatska skijašica, olimpijka, državna tajnica Janica Kostelić se prilikom izlaska s trajekta nalazila u službenom vozilu Ministarstva s još dvije 40-godišnje žene.

POGLEDAJTE JOŠ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Uhićeno 12 osoba iz skupine koja je vrijeđala Janicu Kostelić

>> Grupica huligana na Supetru vikala Janici: 'Puši ku*ac, snježna kraljice'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina mladića, među kojima je najstariji imao 27 godina, a dvojica najmlađih nepunih 18, na trajektu je okružila vozilo u kojem su bile njih tri,  te su državnu tajnicu Janicu Kostelić verbalno napadali i vulgarno vrijeđali, a kada su u luci u  Supetru izišli s trajekta skupina mladića na obali je nastavila s vrijeđanjem. Dio građana koji se ondje našao, bilo je i stranih turista, uključio je kamere svojih mobilnih aparata, te ih nedugo nakon toga objavili na internetu što je policiji pomoglo da otkriju počinitelje verbalnih napada.

Po dolasku u Supetar državna tajnica Janica Kostelić verbalne napade prijavila je policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do 22 sata uhićena su petorica osumnjičenih, dva sata kasnije još jedan, a do jutra policija je privela preostalu šestoricu. Policija za sada ne navodi detalje o identitetu privedenih. Policijski izvidi su u tijeku.

Proslavljena sportašica, državna tajnica Janica Kostelić na otok Brač je doputovala zbog finala teniskog turnira Croatia Bol Open, ali je nakon incidenta napustila Brač i vratila se u Zagreb. Medijima je po povratku u Zagreb izjavila da se na Braču nije osjećala sigurno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se doznaje kako je na Braču u tijeku malonogometni turnir zbog kojeg je grupa mladića trajektom i stigla na taj otok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo