komentar zorana šprajca / 'Davor Šuker u obrani braće Mamić zaboravio da nije samo ova godina izborna, bila je i 2013. i 2014., a bit će i 2017. i 2019.'

Šuker je u ekskluzivnom intervjuu za RTL Danas rekao kako su braća Mamić i Damir Vrbanović za njega nevini ljudi te da su iza njihova uhićenja stoji politička kampanja. Njegove izjave u svojoj emisiji RTL Direkt prokomentirao je Zoran Šprajc

8.7.2015.
13:43
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker gostovao je u RTL-u Danas i u ekskluzivnom razgovoru ponovio sve što govori i osumnjičeni Zdravko Mamić. Da su on i njegov brat Zoran nevini te da iza njihovog kaznenog progona stoji politička kampanja.

"Za mene Zdravko Mamić, Damir Vrbanović i Zoran Mamić su nevini ljudi", rekao je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
davor šuker za rtl danas /

'Mamiću želim svu sreću, da što prije izađe i da odemo na ručak, možemo otići i na more!'

Image
davor šuker za rtl danas /

'Mamiću želim svu sreću, da što prije izađe i da odemo na ručak, možemo otići i na more!'

"Evo, prije nekoliko mjeseci ili godinu dana Leonel Messi, najbolji igrač na svijetu, je imao problem sa porezom, nije bio ni jedan dan, bio je na razgovorima. Ako treba netko će uzeti svoj danak, svoj PDV, svoj kruh, a to je država. Uvijek traži da svi plaćamo poreze, da su svi jednaki, a sve druge radnje, to se moglo i mirnije. Ne ide mi baš u glavu toliko slučajnosti zadnjih mjeseci, pogotovo kad znamo da je ova ili sljedeća godina - izborna godina. I baš zbog toga nas boli još više ovakvo udaranje
iz svih mogućih oružja protiv hrvatskog nogometa, protiv hrvatske nogometne obitelji", rekao je Šuker.

Na intervju se u svojoj emisiji RTL Direkt osvrnuo Zoran Šprajc, a što misli o Šukerovim izjavama, pročitajte u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gorljivost i srčanost kojom Davor Šuker staje iza osumnjičene braće Mamić potpuno je opravdana kada kaže da su nevini. Svatko je nevin dok mu se ne dokaže krivnja, pa i braća Mamić i Vrbanović.

No možda je ipak malo neprimjereno da predsjednik jedne institucije, koja sama ne stoji baš najbolje sa svojim javnim imidžom, optužuje sve druge instititucije, i Državno odvjetništvo i policiju i Specijalni odjel porezne uprave, da su se upregli u predizborne svrhe. Jer je ovo kao izborna godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da podsjetimo, izborna je bila 2013., kada su održani lokalni izbori, izborna je bila i 2014. kada su održani predsjednički, izborna je naravno i ova 2015. kada se očekuju parlamentarni.

Iduća će opet biti predizborna za lokalne izbore, a 2017. izborna. 2019. ćemo opet birati šefa ili šeficu države, a 2020. će biti izborna kampanja za parlementarne izbore. I tako ukrug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim riječima, da je po Šukeru i mnogim drugima koji s političkim argumentom staju u obranu osumnjičenih, za braću Mamić ili Milana Bandića jedino zgodno vrijeme za otvaranje istrage prema ovom političkom kalendaru bi bila 2018. godina. Ali nažalost, stvari eto znaju postati i nezgodne."  

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo