AUDICIJA ZA NATJECANJE / Dani otkrila zanimljivost iz 'Superstara': 'Stvarno ne znam jer ne razumijem hrvatski'

Image

Dani je progovorila o nastupu u 'Superstaru' s prijateljicom Stellom, otkrila je tko je 'kriv' za prijavu u show, a kratko je i zapjevala

16.10.2023.
15:51
VOYO logo

Dani Oviedo Cajigas nastupila je na audiciji 'Superstara' sa svojom prijateljicom Stellom Scholajom i izvele su njihovu autorsku pjesmu "Down". "Jednostavno je lijepo. Stvarno bih volio ako prođete dalje da sljedeći put dođete s matricom da vidimo u kojem vi to pravcu razmišljate", rekao je Tonči.

"Tvoja priča stvarno nadahnjuje i mene je baš podsjetila koliko sam razmažen u nekim trenucima i koliko neke stvari olako shvaćam u životu i hvala ti na tome podsjećanju. Definitivno imate talent i jedva čekam čuti vaše pjesme. Od mene 'da'", istaknuo je Filip Miletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dani je za RTL.hr progovorila o nastupu u 'Superstaru' s prijateljicom Stellom, otkrila je tko je 'kriv' za prijavu u show, a kratko je i zapjevala.

"Na audiciji je bilo fora. Moglo bi biti bolje, ali smo zahvalne što smo prošle", ispričala je. Otkrila je da je zahvaljujući Stelli nastupila u showu. "Moja prijateljica Stella, s kojom pjevam, je iz Hrvatske i ona mi je rekla za ovaj show", rekla je Dani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajedno nastupaju u bendu The Vanillas, a puna je hvale za Stellu kojoj je u djetinjstvu dijagnosticirana mišićna distrofija. "Stella je sjajna osoba. Mi produciramo glazbu zajedno. Pišemo glazbu zajedno. Pjevamo zajedno", istaknula je.

Dani je i zapjevala pjesmu koju je napisala sa Stellom. "Mislimo da stvarno odlično zvuči. Mogla bi dobro ići uz akustičnu gitaru. Zato smo izabrale ovu pjesmu", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznala je da ne zna imena članova žirija. "Stvarno ne znam jer ne razumijem hrvatski. Samo sam čula četiri 'da'. Pomislila sam: 'Hvala vam, ovo je odlično. Ali nisam znala tko nam je to rekao'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo