OD 19 SATI NA RTL TELEVIZIJI / Damira Gregoret otkriva što je spremila za Plenkovića i Kovača: 'Kombinacija će biti šarolika'

Image
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Donosimo sučeljavanje kandidata za predsjednika HDZ-a u posebnoj emisiji RTL Duel

14.3.2020.
17:36
Goran Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Kandidati za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković i MiroKovač, sučelit će se od 19 sati u specijalnoj emisiji RTL Duel, a vodit će ga naša iskusna novinarka Damira Gregoret.

Otkrila nam je kako se priprema za okršaj stranačkih kolega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pripremam se uvijek na isti način, najvažnije je postaviti pitanja koja su relevantna, sa na samim sugovornicima je sve ostalo. Razlika je naravno što su ovo unutarstranački izbori na kojima sudjeluju samo članovi HDZ-a međutim pripremam s urednicima ŽeljkomGulan i BornomKeserovićem pitanja koja su važna i za njih, ali i za sve ostale građane. Tko god pobijedio važno je da građani znaju što mogu očekivati od aktualnog čelnog čovjeka stranke koja je sada na vlasti, a na jesen će izići na parlamentarne izbore", rekla je Damira Gregoret.

Kako će izgledati sučeljavanje, koja će biti pravila?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dvije su načelne tematske cjeline - što se od njih može očekivati kao od predsjednika HDZ-a s jedne i potencijalno predsjednika Vlade s druge strane. Bit će i kratkih pitanja koje će zahtijevati precizan odgovor. Ostalo doznajte u 19 sati u RTL-u Danas", kaže Damira.

Tajanstvena je bila i u odgovoru na pitanje tko će biti bolji - Plenković ili Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovisi isključivo o njima."

Prognoza izbornih rezultata, ostaje li na vrhu HDZ-a sve kao i dosad ili ćemo svjedočiti novom predsjedniku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih prognozirala, ali s obzirom da su formirana dva tima ne čini mi se realno da na svim funkcijama pobjede članovi samo jednog tima. Mislim da će kombinacija biti šarolika jer se prvi put, osim predsjednika stranke, po principu jedan član jedan glas biraju zamjenik i četvero potpredsjednika," zaključuje Damira Gregoret.

Sučeljavanje će trajati 30 minuta, a Plenković i Kovač otkrit će nam je li im draži Miroslav Škoro ili Milan Bandić, kamo ide Milijan Brkić, što misle o Zoranu Milanoviću. Urednici emisije su Željka Gulan i Borna Keserović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo