komentar zorana šprajca / Da je politika ku*va to znamo, a sad znamo i da je Kerum uz Bandića - jedna od većih političkih ku*vi

Ništa manja politička ku*va naravno nije ni Opara koji bez problema može preći preko takvih uvreda i s Kerumom leći u krevet

3.7.2017.
22:24
VOYO logo

Da je politika kurva to znamo, a sad znamo i da je Željko Kerum uz Milana Bandića, jedna od većih političkih kurvi. 

Kerum je počeo pregovore o koaliciji s čovjekom za kojeg je u kampanji govorio da je zlotvor, kokošar, šarlatan, spletkaroš,  je*ivjetar,  pederčina i tetkica - s AndromKrstulovićemOparom.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa manja politička ku*va naravno nije ni Opara koji bez problema može preći preko takvih uvreda i s Kerumom leći u krevet.  

Pri tome jedna ku*va poručuje kako treba zaboraviti na sve što se događalo u kampanji dok druga ku*va poručuje: "Ja nisam zaboravio!". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga Kerum i Opara su ugasili svjetlo i počeli pregovore o koaliciji u splitskom gradskom vijeću.  

 "To je bila kampanja. Kampanja je prošla, znači sve što je bilo i ružno i lijepo treba zaboravit. Grad Split i građani Splita ne mogu bit taoci, niti Keruma, niti Opare niti bilo koga. Mi moramo surađivat", izjavio je ŽeljkoKerum (HGS), splitski gradski vijećnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "Ja nisam zaboravio! Ja sam lijepo kazao, ja sam za grad Split svašta voljan istrpit, ali osobno dopustite meni da neke stvari ne zaboravim. Hoće li Kerum dobit neke resore? To ćemo tek dogovarat, nema nikakvih resora, gradom upravlja gradonačelnik i njegovi zamjenici", kazao je AndroKrstulovićOpara (HDZ), gradonačelnik Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo