Sukob se nastavlja /

Crna lista predsjednika Milanovića sve je dulja: 'Titraju, boje se, kukavice su, šic, go, go, go'

Za Milanovića, Zlata Hrvoj Šipek je kriva osoba na krivom mjestu, na koje je došla u dogovoru s HDZ-om. Jednako ocjenjuje i rezultate nadzora

2.12.2021.
20:51
VOYO logo

Da glavna državna odvjetnica mora otići, jasan je predsjednik Zoran Milanović.

Stav o njoj pretočio je u nove optužbe na račun predsjednika Vlade, a neizostavan na predsjednikovoj listi obračuna bio je ministar obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crna predsjednikova lista sve je dulja, ali predsjednik je danas pronašao i novog prijatelja. 

Image
Predsjednik na fakultetu /

Milanović o Banožiću i sukobu s Hranjom: Načelnik Glavnog stožera je za ministra Aristotel

Image
Predsjednik na fakultetu /

Milanović o Banožiću i sukobu s Hranjom: Načelnik Glavnog stožera je za ministra Aristotel

Zlata Hrvoj Šipek je kriva osoba na krivom mjestu

Za Milanovića, Zlata Hrvoj Šipek je kriva osoba na krivom mjestu, na koje je došla u dogovoru s HDZ-om. Jednako ocjenjuje i rezultate nadzora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je cinizam, HDZ-ova razina, kažu da se bore protiv korupcije, a korupcija bez njih ne postoji", kaže predsjednik RH Zoran Milanović.

Hrvoj Šipek niti je stručna, niti ulijeva povjerenje, a sad je uhvaćena i u laži, kaže predsjednik.

"Oni će otići kao pravednici, ne oni moraju otići kao bitange, ne u zatvor jer ne mislim da je bila kriminalna namjera. Ali to su nesposobni ljudi, za koje je to preteško, za njihovo znanje i iskustvo i za njihovo srce je to previše. Jer titraju, boje se, kukavice su, i nitko ih ne nadzire. Dakle, jedini način je da ih naprosto potjerate, šic. Go, go, go", kaže Milanović. 

Lista se širi

Pa se smatra Milanović i lista onih koje treba potjerati još proširila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo još jednu talačku krizu, iza koje stoji Andrej Plenković kao i s Banožićem koji bi još manje trebao biti na tom mjestu nego Hrvoj Šipek", dodaje predsjednik. 

A kad je riječ o Banožiću, Milanović otkriva, da je nakon posjeta Macrona, admiral Hranj pozvan kod Plenkovića na sastanak oko aviona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da bi ga nakon sastanka odveo u njegov ured i tamo s Banožićem kao tko fol razgovarali o problemu. 10 minuta. Punih 10 minuta se tome posvetio", kaže Milanović. 

Zato ne čudi, kaže Milanović, što se ništa nije pomaknulo, da se isplate dnevnice vojnicima koji su bili u njegovoj pratnji.

"To što Banožić i Plenković rade to je uništavanje hrvatske države. To se zove puč. To su razbojnici, ja sam izabran direktno nije on, nema šanse da je on i Plenković odlučuju o tome. Dok se ne vrati Burčula u službu, dok se ne vrati, dok se ta pijavica ne skine s kičme i karotide admiralu Hranju mi nemamo o čemu razgovarati", kaže predsjednik.

A sve što je Milanović rekao, do premijera nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam ga slušao, imao sam svog posla", kaže premijer Andrej Plenkovića. 

Interesa za rješavanje sukoba očito zasad nema. Predsjednik je u svom posjetu Fakultetu strojarstva i brodogradnje zajednički jezik puno lakše našao s robotima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo