počela čistka? / Član požeškog stožera SDP-a zbog podrške Komadini izbačen iz stranke: 'To je sramota'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Smatra se da je izbacivanje Vlahovića iz stranke izravna posljedica poraza Zlatka Komadine na unutarstranačkim izborima za predsjednika SDP-a

2.5.2016.
12:24
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Vlahović, član požeškog stožera SDP-a, kojim upravlja Zlatko Komadina, u subotu je izbačen iz stranke, piše rva.hr. 

"POČELE ČISTKE u SDP-u. Izbačen šef Komadininog stožera u Požegi. Vodstvo SDP-a Požege nakon svog potopa na izborima za mjesne odbore, HDZ-HSU 141 : SDP 57 vijecnika, našlo krivca, šef stožera Zlatka Komadine, Ivan Vlahović! Bravo drugovi! Vidimo se sutra u Maksimiru!", napisao je na svom Facebook profilu Davor Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra se da je izbacivanje Vlahovića iz stranke izravna posljedica poraza Zlatka Komadine na unutarstranačkim izborima za predsjednika SDP-a. Naime, Vlahović je bio šef izbornog stožera Zlatka Komadine za područje Požeško-slavonske županije.

I sam Zlatko Komadina reagirao je na isključene Ivana Vlahovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sramota je sramota, ona nema ime i prezime, ima pojavnosti. Sramotno je bilo ponašanje mog SDP-a u Požegi isključenjem čovjeka koji je bio šef moga stožera', izjavio je Komadina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo