nisu regionalna stranka / Čačić: 'Očekujemo dva mandata, a građani su očito ogorčeni situacijom u kojoj se Hrvatska nalazi'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Radimir Čačić rekao je da očekuje dva mandata u Hrvatskome saboru te da su građani ogorčeni situacijom u kojoj se Hrvatska nalazi, i to rezultira odbacivanjem lijevog i desnog političkog pola

8.11.2015.
22:41
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Narodne stranke - Reformisti Radimir Čačić rekao je u nedjelju da očekuje dva mandata u Hrvatskome saboru u izbornim jedinicama na sjeveru Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ankete jasno pokazuju da su građani ogorčeni situacijom u kojoj se Hrvatska nalazi, i to rezultira odbacivanjem lijevog i desnog političkog pola. Glasovi su se koncentrirali na Most, bez obzira što Most nema stranačku organizaciju“, kazao je Čačić.

Održale su se i regionalne stranke izvan ideoloških polova, poput IDS-a i HDSSB-a, ali sa smanjenim postotkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi nismo regionalna stranka, već smo na nacionalnoj bazi, ali naša stranačka baza je na sjeveru, rekao je Čačić. Ocijenio je kako je očito da će malo što izvan velikih stranačkih blokova, osim Mosta, biti nazočno u Saboru.

Oko 22 sata njegov koalicijski partner Ivo Josipović trebao bi doći u Izborni stožer Reformista kako bi zajednički komentirali izviješće Državnog izbornog povjerenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo