FOTO/VIDEO: /

Najmanje 20 ozlijeđenih, stradali radnici u životnoj opasnosti

Zbog orkanske bure koja puše na riječkom području, otežan je promet, zabilježene su brojne nesreće, srušena stabla. U Opatiji su teško ozlijeđeni učenici, a u Rijeci radnici.

11.11.2013.
10:54
VOYO logo

Dvadesetak osoba je ozlijeđeno u nevremenu na području Rijeke i okolice. Na troje učenika u Opatiji pala su stabla i teško su ozlijeđeni, piše Novi list.

Najteže su ozlijeđena dvojica radnika s gradilišta u Marčeljevoj Dragi, koji se u ovom trenutku nalaze na operacijama u Kliničkom bolničkom centru Rijeka. Kako doznajemo od voditelja Hitnog trakta KBC Rijeka dr. Alena Protića, radnici imaju teške ozljede i životno su ugroženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sušački hitni trakt dopremljeno je još sedmero građana s teškim ozljedama. Radi se o raznim prijelomima kostiju, dok je šestero građana zasad lakše ozlijeđeno, a među njima je i troje djece.

Ozlijeđenih ima i u drugim dijelovima grada, a Hitna pomoć je neprestano na terenu. U većini škola odgođena je nastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srušio se i balon bazena na Kantridi, no, srećom, nema ozlijeđenih.

Na Kozali puše vjetar snagom od 112 km/h, na Trsatu su zabilježeni udari vjetra od 170 km/h, dok na Krčkom mostu brzina vjetra iznosi 220 km/h. Dio riječkog zaleđa je bez struje. U nekim dijelovima Gorskog kotara pada susnježica.

//www.youtube.com/embed/mVDepgHdu30

Cijeli tekst pročitajte http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Kolaps-u-Rijeci-Bura-nosi-sve-pred-sobom-u-Opatiji-stradali-skolarci-u-Rijeci-radnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografije i informacije nevremena koje je pogodilo Hrvatsku možete slati na vijesti@portal.net.hr.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo