ZANIMLJIV POGLED /

Bunjac: 'Obavještajno podzemlje je hakiralo Pernara jer predstavlja prijetnju režimu uoči EU izbora!'

Image
Foto: Pixsell

'Vladajuće strukture očito su uvidjele da nam medijska cenzura ne škodi'

10.4.2019.
21:58
Pixsell
VOYO logo

Zastupnik Živog zida Ivan Pernar požalio se na Facebooku da mu je netko hakirao profil, a njegov stranački kolega Branimir Bunjac izjavio je da taj "netko" jest "obavještajno podzemlje".

Naime, prema njegovim navodima, učinilo se to jer je počela kampanja za europske izbore i da se željelo "ušutkati" osobu s povećim brojem pratitelja na najvećoj svjetskoj društvenoj mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno ste primijetili da je obavještajno podzemlje prvi dan kampanje za EU izbore hakiralo i u potpunosti ugasilo Facebook stranicu Ivana Pernara. Vladajuće strukture očito su uvidjele da nam medijska cenzura ne škodi pa su prešli na zloporabu na društvenim mrežama", napisao je Bunjac na svom Facebook profilu pa nastavio:

"Prvi je stradao upravo kolega Ivan Pernar i to u trenutku dok je imao 285 tisuća pratitelja i engagement bez premca u Hrvatskoj od čak 1,3 milijuna tjedno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponudio je zastupnik Živog zida rješenje za ovakvu situaciju.

"Ovaj problem sada mora biti riješen izvan granica Hrvatske i nadamo se najboljem ishodu. Sve vas to upućuje na logičan zaključak tko predstavlja pravu i istinsku prijetnju režimu, tko je prava oporba koja ulijeva strah u kosti onima koji imaju prste u pekmezu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo