novi cirkus u saboru /

Bulj izletio iz sabornice nakon rasprave s Lovrinovićem: 'U povjerenstvu glumite oporbu, a držite ljestve ovoj K+ Vladi!'

Rasprava o osnivanju Povjerenstva za Agrokor je bila prošarana optužbama u svim smjerovima, a najvatreniji dijalog odigrao se između Ivana Lovrinovića i Mira Bulja

11.10.2017.
11:40
VOYO logo

Burna rasprava prethodila je danas u Saboru prije izglasavanja odluke o osnivanju povjerenstva za Agrokor

Sa 113 glasova 'za', 13 suzdržanih i 11 glasova protiv, donesena je odluka o formiranju povjerenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rasprava je bila prošarana optužbama u svim smjerovima, a najvatreniji dijalog odigrao se između Ivana Lovrinovića i Mira Bulja, u koji je bio umiješan i sam predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Lovrinović (PH) je u jednom trenutku prozvao MOST-ovce za nerad, na što se Miro Bulj naljutio, a nakon što ga je predsjednik Jandroković pokušao umiriti, Bulj je izletio iz sabornice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam ja dobro kakve vi kapacitete imate. Ja u ovom cirkusu ne želim ovako sudjelovati", rekao je Lovrinović. 

"Gospodine Bulj, pa on je vama htio reći da imate velike kapacitete, zašto ste se uvrijedili?", upitao ga je Jandroković, na što je Bulj replicirao:

"Kako on zna kakve ja kapacitete imam, kako vi znate uopće da sam se ja uvrijedio, nisam rekao ni jednu riječ? Vi kolega Lovrinović ste na vlasti, vi igrate ulogu predstavnike oporbe Povjerenstvu, a na vlasti ste i čvrsto držite ljestve ovoj K+ vladi."

"Apeliram na vas, nemojmo dizati bez razloga povredu poslovnika", upozorio je Jandroković Bulja, no ovaj ga je prekinuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ti je vrijeđaš, ti mene komentiraš", rekao je Bulj, a zatim izletio iz sabornice.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo