BRUNA ESIH: / 'Ono sinoć je bilo javno sramoćenje HDZ-a! Hoću li podržati Plenkovića? Sada su se uvjeti promijenili...'

Image
7.6.2017.
10:42
VOYO logo

'Ono sinoć je bilo jedno javno sramoćenje vrha HDZ-a i njihovih birača i baze. Što mi je jako žao jer se njih nije ništa pitalo', rekla je Esih.

Na upit hoće li Plenković imati njezinu ruku za podršku novih ministara u Vladi, Esih je poručila: 'Vidjet ćemo, ne znam hoće li uopće biti prilike za to, mene još nitko nije zvao'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plenković je, kaže, nije pozvao na razgovor.

Ističe da je još ranije Plenkoviću izrekla svoje uvjete za sudjelovanje u Vladi, no oni se sada mijenjaju s obzirom na jučerašnji razvoj situacije s HNS-om i s obzirom na poziciju u kojoj se nalazi sama te najave da s novom strankom ide na buduće parlamentarne izbore. No na konkretno pitanje hoće li dati podršku Plenkoviću u Saboru, kratko je kazala: 'Vidjet ćemo', a potom dodala kako postoji mogućnost da se Hrvatski sabor već danas raspusti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vidjet ćemo kakve su mogućnosti. Možda netko kaže da idemo na izbore i da je to to', kazala je Esih, a potom se dotakla tema vezanih uz lokalne teme Zagreba.

Negirala je tvrdnje prema kojima će Bandić prihvatiti njezin uvjet oko promjene imena Trga maršala Tita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ništa od toga nije istina. Njegove izjave se temelje na optimizmu za kojeg ne znam odakle mu jer razgovore nismo vodili. Ne znam koje je uvjete spreman prihvatiti niti sam mu bila spremna iznijeti svoje', rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo