inovativni program / Brainobrain festival: Šestero splitskih mališana osvojilo je zlatnu medalju na natjecanju svjetske razine

Image
Foto: Facebook Brainobrain Split

Djeca i treneri Brainobrain-a iz čak 14 zemalja zagrijala su moždane vijuge na internacionalnom Brainobrain festivalu čiji je domaćin ove godine grad Zagreb.

31.3.2017.
9:52
Facebook Brainobrain Split
VOYO logo

U športskoj dvorani “Dubrava” u Zagrebu je u subotu, 25. ožujka 2017., održano drugo međunarodno natjecanje Brainobrainfest 2017., kojeg su došla podržati djeca i treneri iz čak 14 zemalja.

Na natjecanju je sudjelovalo i 23 djece iz Splita u dobi od 5 do 13 godina, od kojih je čak osmero osvojilo pehare za izniman uspjeh, piše Splitski dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelonoćno putovanje i uzbuđenje nije pokolebalo splitsku dječicu da pokažu zavidno znanje računanja na abakusu. Šestero splitskih mališana osvojilo je zlatnu, a osmero srebrnu medalju kao nagradu za sudjelovanje na natjecanju svjetske razine. Rad i trud nije prošao nezapaženo. Djecu su na natjecanju pratili njihovi ponosni roditelji, kao i trenerice Dijana Petrić i Matea Karačić te voditeljica Marina Hajdić, koje su također nagrađene za trud.

Više pročitajte na portalu Splitski dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo