BOŽO PETROV: / "Srž promjena nije rezanje državnog aparata"

Image
Foto: PIXSELL, Grgo Jelavić

U emisiji 'Nedjeljom u dva' gostovao je gradonačelnik Metkovića Božo Petrov.

14.6.2015.
15:41
PIXSELL, Grgo Jelavić
VOYO logo

Između, ostalog je kazao kako nije upoznao premijera Zorana Milanovića, a od Tomislava Karamarka je puno doznao o funkcioniranju lokalne samouprave i primjerice Domova zdravlja.

'Da Hrvatska ima makar jednu normalnu stranku mi ne bi osnivali neovisne liste', rekao je Petrov koji će s nezavisnom listom Most izaći na parlamentarne izbore. Za koaliciju nije - ali je spreman program Mosta ponuditi budućem potencijalnom mandataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Karamarkom o tome nije razgovarao, nije s oduševljenjem govorio o gradonačelniku Primoštena Stipi Petrini, a Dragu Prgometa izuzetno cijeni zbog umjerenosti i sličnih stavova u politici. Za Josipovića je kazao kako je tijekom mandata 'spavao zimski san', a sad se probudio, piše HRT.

Govoreći o svom gospodarskom programu Petrov je kazao kako srž promjena nije srezati državni aparat. Prema njegovim riječima, te osobe bi trebalo prekvalificirati, dati im radne zadatke i nadzirati njihov rad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morate promijeniti monetarnu politiku, smanjiti i uskladiti birokraciju i omogućiti kreditiranje. Tri investitora čekaju jer ne mogu ući u Metković, a sve je zapelo na županijskoj i državnoj razini", kazao je Božo Petrov.

(HRT)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo