Autom u trgovinu / Bočkajeva prijateljica o nesreći: 'Zaturirao je iz nekog razloga, a auto mu je 'pobjegao' u benzinsku'

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Bočkajeva suputnica tvrdi da nije pobjegao već je bio u šoku te ga je prijatelj odvezao

2.3.2019.
15:20
Dubravka Petric/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaš Petar Bočkaj više nije član NK Osijeka nakon što se pod utjecajem alkohola automobilom zaletio u osječku benzinsku postaju, a odmah nakon događaja krenule su po medijima kružiti različite verzije samog događaja. Prijateljica koja je bila s njim u automobilu ispričala je što se točno dogodilo. 

FOTO Nogometaš Osijeka pijan se zabio u trgovinu na benzinskoj pa pobjegao s mjesta nesreće!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Vraćali smo se s koncerta Saše Matića gdje se cugalo, ali ništa pretjerano i Petar je rekao kako nema problema i kako će on voziti. Vozili smo i prijatelj je htio kupiti cigarete pa smo normalno stali na benzinsku gdje je taman bila primopredaja smjene. Petar je sjedio u autu i u jednom trenutku zaturirao iz nekog razloga i auto mu je ''pobjegao'' i doslovno se uparkirao u benzinsku'', rekla je prijateljica koja je željela ostati anonimna.

Prema njezinim riječima, svi su odmah izašli iz automobila i krenuli osloboditi djevojku koja je ostala priklještena uz blagajnu: ''Petar i svi mi smo se odmah razletjeli i pokušali izgurati automobil jer se blokirao kad je uletio unutra. Probali smo i gurati automobil i svi smo bili u šoku. U jednom trenu je Petar uspio pokrenuti automobil i odmaknuti ga od djevojke.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u tom trenutku, nakon pet minuta od samog događaja, na benzinsku je stao drugi automobil u kojem je bio Bočkajev prijatelj (prema riječima gospođice, nije se radilo o igraču Osijeka op.a.) i on ga je takvog u šoku ugurao u automobil i odvezao.

Nedugo nakon toga na mjesto je stigla i policija koja je kasnije i privela Bočkaja, a u međuvremenu je pušten iz pritvora uz zarađenu prekršajnu prijavu i prema riječima prijateljice vidno je potresen: ''Scene su bile kao u filmovima, a Petar je van sebe i nije još svjestan što se dogodilo''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo