JEDAN DAN S VASOM / Bili smo od Zagreba do Križevaca i natrag sa zvijezdom preferencijalne kampanje HDZ-a - Milijanom Brkićem

Milijan Brkić uzduž i poprijeko, dan i noć prolazi II. izbornom jednicom

6.9.2016.
22:49
VOYO logo

Milijan Brkić Vaso - zvijezda preferencijalne kampanje i mnogih selfieja. Strategija jasna: stisnuti ruku ili zagrliti što više birača. Drugu izbornu jedinicu od istoka Zagreba sve do Bjelovara i Koprivnice nasmijani Brkić obilazi kombijem s tri mlade simpatizerke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krećemo ujutro oko 7 i do 11-12 navečer smo na terenu", kaže Brkić. 

Prvi zadatak u danu: boćalište. Igru omiljenu u Hercegovini na kraju je naučio od iskusnih igrača u Sesvetama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brkić kaže da sluša glas naroda pa je prošetao Novim Jelkovcem i sa stanovnicima razgovarao o tome što ih muči. 

Igra opasnu igru - 14. je na listi i sudbina mu ovisi o preferencijalnim glasovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam ništa riskirao, nisam se rodio da budem u Saboru. Ja imam i drugi posao, dakle nije problem naći drugi posao", kaže. 

Ne boji se da će mu novi posao trebati, kaže, s Andrejom Plenkovićem je u dobrim odnosima. "U odličnim smo odnosima, mi smo generacija, '70. smo godište i on i ja, imamo puno toga zajedničkog."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A i s Tomislavom Karamarkom, koji kao da je u zemlju propao. "Mi se povremeno čujemo. Ja koliko znam on je s obitelji, odmara", rekao nam je. 

U Rakitju na susretu s braniteljima Brkić je zvijezda. Nakon toga vratio se nazad u Dubravu na feštu na koju su ga pozvali Janjevci. Dočekala ga je pjesma, pokloni i janjevački ćevapi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diplomski je možda prepisao, ali matematika mu dobro ide jer samo s glasovima Janjevaca bi mogao do Sabora. U Dubravi ih živi 12.000 i mnogi preferiraju baš njega.

Nakon janjevačke fešte Brkić žuri u Zelinu na susret s klapom Intrade. Da sluša klape nikom nije iznenađenje, ali zato jest njegova fotografija u majici Johnny Casha

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jedna emocija, romantika, koja vuče na ona stara vremena tj. vremena mog djetinjstva. Ring of fire, Man in black.. Najdraža mi je knjiga Alkemičar. U toj knjizi je cijeli smisao života", otkrio nam je Brkić. 

22 su sata i jedan dan u kampanji Milijana Brkića bliži se kraju. I tako svaki dan. Izborna jedinica je velika, a za drugog čovjeka HDZ-a veliki su i ulozi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo