Posao ili kampanja? / Bili smo na koncertu Miroslava Škore, za RTL je rekao: 'Zahvalio bi vam što ste večeras došli ovdje...'

Bilo je jako zanimljivo na koncertu predsjedničkog kandidata

24.6.2019.
22:35
VOYO logo

Koliko je kandidatura Miroslava Škore drugačija od svega dosada, evo govori i za naše prilike pomalo bizarna situacija da predsjednički kandidat večeras ima koncert.

Naravno čovjek radi svoj posao, nema tu ništa sporno, ali sigurno je zanimljivo biti na koncertu predsjedničkog kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorin koncert održava se u Baškoj na otoku Krku, a od tamo se javila reporterka RTL-a, Maja Brkljača.

"Zasad je ovo koncert kao koncert. Još se nije pretvorio u predizborni skup, ali bilo je nekih naznaka. Možda Škoro čeka da prođe prvih pet pjesama pa da se novinari pokupe pa da on krene s ovom svojom predizbornom kampanjom, ali uvjerava da to neće biti tako", kazala je Brkljača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, on je ovamo stigao jer se u Baški slavi dan općine. Ovdje je čestitao imendan svim Ivanima i Ivanama, ali o politici zaista nije htio reći ni slova. Koncert će trajati dva sata.

"Ovdje nas uvjeravaju da je koncert dogovoren davno, još sredinom ožujka da je sve išlo onako po prilično ekspres. Oni su htjeli baš Škoru, on se javio s ponudom oni su to prihvatili. Sve će zanimati o kojem je tu iznosu riječ, radi se o 40.000 kuna neto. Iz općine su rekli da to nije skupo, a Grdović je ovdje nastupio za 60.000 kuna", rekla je Brkljača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši su novinari ulovili Škoru i desetak minuta prije koncerta. 

"Zahvalio bi RTL-u koji je došao večeras ovdje. Sretan dan općine Baškoj i svima koji se zovu po Svetom Ivanu Krstitelju čiji je danas dan. Sretan imendan svima od srca", poručio je predsjednički kandidat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve više i više medija je na koncertima, a prije nisu dolazili", poručio je za kraj Miroslav Škoro. 

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo