'Neću dopustiti izdaju stranke' /

Bernardić svojom objavom naljutio tviteraše: 'Sva sreća da te imamo, ne znam kako bi bez tebe'

Image
Foto: PIXSELL, arhiva/Twitter

Oglasio se putem Twittera, a njegov je komentar izazvao lavinu reakcija

12.9.2018.
17:50
PIXSELL, arhiva/Twitter
VOYO logo

Unutarstranačka previranja u Socijaldemokratskoj partiji ovih dana pune medijski prostor. Zlatko Komadina i Ranko Ostojić najavili su kako će na sljedećoj sjednici Predsjedništva stranke predložiti Davoru Bernardiću da odstupi s mjesta predsjednika. Potom je u javnost dospio podatak da su se Komadina i europarlamentarka Biljana Borzan, čije se ime spominje kao moguća zamjena za Bernardića, sastali na tajnom sastanku, a onda se, nakon nekoliko dana šutnje, napokon oglasio Davor Bernardić. 

Šef SDP-a u intervjuu za Novi list poručio svojim oponentima u stranci da ne namjerava dati ostavku, a prvi put obrušio se i na svog prethodnika Zorana Milanovića. Ustvrdio je da je Milanović ostavio zapuštenu stranku, i pasivno članstvo, klijentelizam, i neispunjena obećanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se oglasio i putem Twittera, a njegov je komentar izazvao lavinu reakcija.

"Dok sam predsjednik SDP-a, neću dopustiti izdaju stranke interesnoj hobotnici koja nema ideologiju već samo želi zaštititi svoj privatni interes, interes krupnog kapitala i uvoznog lobija. Ne bojim se pokušaja rušenja od prikrivenih igrača HDZ-a u SDP-u", napisao je šef SDP-a Davor Bernardić na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovim sljedbenicima na društvenim mrežama njegova poruka nije baš najbolje sjela pa su ga zasuli komentarima. 

"Predsjednik stranke ne tweeta na tom nivou. Uozbilji se, ako prozivaš, navedi imena i povezanost. Funkcija te obvezuje da imaš dovoljno petlje. Ime i djelo i stani iza toga. Inače zvučiš kao Pernar.", odgovorio je jedan korisnik Twittera na Bernardićevu objavu.

"Sva sreća da te imamo. Ne znam kako bi bez tebe", stoji u jednom komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ni HDZ ne bi goreg od tebe namjestio u SDP. A oni su plod negativne selekcije", stoji u drugom komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo