'RUŽA CRVENA' na tulumu / Bernardić i Ostojić zajedno zapjevali, Ostojić poručio: 'Ukupno, 100 posto je dobio SDP'

Image
Foto: Facebook

Nakon objave rezultata i pobjede Davora Bernardića na unutarstranačkih izborima, SDP-ovi su otišli slaviti

27.11.2016.
9:34
Facebook
VOYO logo

Ranko Ostojić, koji je bio protukandidat novoizabranom predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću u drugom krugu unutarstranačkih izbora, istaknuo je nakon objave prvih neslužbenih rezultata kako je "prije svega u ukupnom zbroju 100 posto dobio SDP".

"Drage stranačke kolegice i kolege, drugarice i drugovi, dragi prijatelji, svi koji ste večeras ovdje, prije svega u ukupnom zbroju 100 posto je dobio SDP", istaknuo je Ostojić u svom prvom obraćanju u sredšnjici SDP-a na Iblerovom trgu nakon objave prvih neslužbenih rezultata i pobjede njegova protukandidata. Te njegove riječi pozdravljene su pljeskom mnoštva okupljenih.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalio je svima koji su izašli na izbore, svim članicama i članovima stranke "koji su dali glas kako Beri da bude predsjednik SDP-a", tako isto i njemu. 

"Ja sam siguran da 'jedan član - jedan glas' treba biti naš novi demokratski iskorak da sva ona obećanja koja smo dali u unutarstranačkoj kampanji, da će jednako tako i Bero poštovati. Ja sam u to uvjeren i ja ću mu dati sa svoje strane punu podršku jer svatko treba poštovati rezultate koje su donijele članice i članovi SDP-a", poručio je Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitao je još jedanput svima koji su izašli na untarstranačke izbore, čestitao je SDP-u na demokraciji i Davoru Bernardiću što je novi predsjednik. 

"A kao što sam i obećao, ja nisam odustajao, neće ni on. I ono što je najvažnije u SDP-u, to je slika SDP-a, to u HDZ-u nikada nećete vidjeti", istaknuo je Ostojić, pozdravljen pljeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostojić i Bernardić kasnije su i zajedno zapjevali. "Davor i Ranko zajedno pjevaju Ružu crvenu. Ponosan na SDP", napisao je uz fotografiju na Facebooku Arsen Bauk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo