BARBARA (16) MOLI ZA VAŠU POMOĆ! Treba liječenje u Belgiji - brat i sestra poručuju: / 'U njenim očima je strah...'

Image
Foto: Facebook

'I evo ponovo se događa sve ono što nismo mislili da će se dogoditi, ponovo strah, patnja, tuga u njezinim očima iako pokušava skriti, ali mi vidimo i bojim se...

4.3.2020.
15:50
Facebook
VOYO logo

Barbara Kecman (16) iz Pule godinama boluje od Chronove bolesti, a prije tri godine za nju je pokrenuta humanitarna akcija kako bi mogla otići na liječenje u Belgiju. Kako piše Riportal.hr, tinejdžerici opet nije dobro, a hrvatski liječnici su od nje digli ruke. Zato su tu Barbarina sestra Bernardica i brat Dominik koji apeliraju na javnost. No, pomaže i DVD Pula čiji je Barbara član pa i oni pokušavaju apelirati na javnost.

"Naši roditelji se bore na sve strane poslali su njene papire u Kanadu i Belgiju, u Kanadi postoji lijek matičnim stanicama i čekamo odgovor, ali Belgija se javila, ista ona Belgija koju ste vi pomogli da se ostvari, koja je ove tri protekle godine omogućila da naša sestrica počne živjeti kao druga djeca, koja je pomogla njenim liječnicima da zajedno svim snagama vrate našem Hrabrom Peri život kakav bi trebao biti. I evo ponovo se događa sve ono što nismo mislili da će se dogoditi, ponovo strah, patnja, tuga u njezinim očima iako pokušava skriti, ali mi vidimo i bojim se... bojimo se jer liječnici nemaju odgovore koje naši roditelji traže, nemaju odgovor koji lijek bi se mogao dati, koliko će ovo trajati. Javili su se liječnici iz Belgije i nadamo se da će i ovaj put oni znati, pomoći, dovesti ju do smirivanja bolesti dok se iz Kanade ne jave jer ako ju i prime tamo mora biti sposobna putovati", apeliraju Bernardica i Dominik Kacman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do 12. ožujka se treba prikupiti što više novca kako bi Barbara otišla na liječenje u Belgiju. Više informacija stoji na Facebook stranicu Priča o Barbari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo