Prepucavanje ide dalje / Banožić objavio sliku s kobasicama i ostavio poruku 'zagrebačkom fakinu'. Pretpostavljate kojem...

Image
Foto: Facebook

Milanović je jučer Banožiću poručio da se vrati u 'kuruzu', a ovaj mu odgovorio iz 'provincije'

11.12.2021.
12:47
Facebook
VOYO logo


Nastavlja se "rat" predsjednika Zorana Milanovića i ministra obrane Marija Banožića, ovog puta Banožić se obračunao preko Facebooka. Milanović je ministru poručio da se 'mora vratiti doma u kuruzu'.

Milanović je jučer rekao: "On je pao s kruške, on mora otići. Banožić je pao sa zrele kruške. Došao je u Zagreb, maznuo si je sa stan, odvojeni život, ima i jedno i drugi, ima sve. Leti Pilatusima, ide svaki dan doma u kockastom Mercedesu valjda pucati po veprovima i to je to. Svjestan je da kad ovo završi, da se mora vratiti doma, u kuruzu. Ovaj je pao s kruške, ali s bocom rakije, doslovno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Banožić mu je vratio preko Facebooku objavom svoje slike kako promatra kobasice, čine se domaće i s ovogodišnje svinjokolje.

Napisao je: "Gospodin koji ovih dana 'ratuje' sa svima, u zemlji i u inozemstvu, poručio mi je da se vratim u svoj šor. Evo vratio sam se, ali na njegovu veliku žalost ne za stalno. Mi iz "provincije" ne stidimo se svoga porijekla ni svog zavičaja, a ne damo se ni impresionirati glumatanjem "fakina sa zagrebačkih ulica"'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo