OTKRIVEN BANDIĆEV PLAN: / U preslagivanje saborske većine kreće s prebjezima iz Mosta i SDP-a?

Image
Foto: PIXSELL, Petar Glebov

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučerašnjim je istupom podigao prašinu u javnosti kada je kazao kako je s Karamarkom razgovarao o preslagivanju većine ako se uskoro ne počne s reformama.

20.4.2016.
8:11
PIXSELL, Petar Glebov
VOYO logo

Jutarnji list piše kako su u njegovoj stranci to pozdravili te su im neki sugovornici kazali kako je bilo vrijeme da Bandić izda upozorenje Mostu.

PETROV SE VIŠE NE SUZDRŽAVA: ‘Ako u iduća tri mjeseca ne ispunimo reforme, vrijeme je da netko drugi preuzme vlast’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U razgovoru smo s nekoliko zastupnika Mosta koji nisu pretjerano zadovoljni radom grupe koju predvodi Božo Petrov. Bandić je izrazito nezadovoljan nesuradnjom Vijeća za suradnju koje praktički ne postoji", kazali su sugovornici koji također tvrde da su posljednjih nekoliko tjedana razgovarali s nekoliko zastupnika svih političkih opcija zastupljenih u Saboru.

BANDIĆ: DA, ISTINA JE. RAZGOVARAO SAM S KARAMARKOM O PRESLAGIVANJU VEĆINE!’: Ispada li Most iz igre?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Saboru se dobro zna tko neće promijeniti dres, a svi oni ostali su na tržištu. Milanovićevi istomišljenici će ostati uz svog predsjednika, no ostali su spremni na pregovore", kažu u stranci.

Bandić je jučer kazao kako bi se broj zastupnika u njegovu saborskom klubu mogao udvostručiti, a Jutarnji saznaje kako će peti zastupnik najvjerojatnije biti Mirko Rašković, dok će ostalu petoricu pokušati pridobiti iz redova SDP-a, HNS-a i Mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo