BANDIĆ NAPAO NOVINARE: / 'Pazite kako razgovarate s budućim premijerom!'

Image

Zagrebački gradonačelnik i kandidat "Koalicije za premijera" Milan Bandić danas je u Splitu predstavljao svoj predizborni program i kandidate u Desetoj izbornoj jedinici.

27.8.2016.
20:26
VOYO logo

U tri je navrata novinare nazivao 'goebbelsima', a u jednom je trenutku ispod glasa poručio predstavnicima medijima da bi trebali pripaziti kako razgovaraju s "budućim hrvatskim premijerom", piše Tportal.

Goebbelsa se dotaknuo i na samom početku skupa, komentirajući vijesti kako mu je zabranjen pristup svečanoj loži na Hajdukovu stadionu Poljud. "Dokle sve to seže: Goebbels je govorio da tisuću puta izgovorena laž postaje istina, a mi moramo tisuću puta izgovoriti istinu da bi postala istina. Ja sam jedan od rijetkih koji mogu doći u bilo koji kutak Hrvatske, ali i bivše Jugoslavije! Sve što imam, svih svojih pet mandata bacio bih u bunar za jedan krivi pogled čovjeka u Splitu!", kazao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BANDIĆEVA OBEĆANJA: ‘Ako budem premijer, povećat ću mirovine najugroženijima i za 20 posto’

FACEBOOK GERILA: Iz Bandićeve stranke aktivistima stigli napuci za djelovanje, pogledajte što im je činiti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branitelji došli na kavu

"Oni koji su Tuđmana zvali zločincem, sada bi mu dali Markov trg, oni koji su govorili da branitelji smrde, danas bi ratovali sa Srbijom, koji su skoro ukinuli vjeronauk, danas brane hrvatske vrednote", žestio se Bandić. Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar, koji je na Bandićevoj listi, potom je ustvrdio da "svi predstavnici braniteljskih udruga iz Splita i Splitsko-dalmatinske županije daju podršku Bandićevoj koaliciji".

Na to je jedna novinarka primijetila da je dio predstavnika branitelja došao na događaj vjerujući da su pozvani na kavu, a ne kao predizborna podrška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je izazvalo burnu Bandićevu reakciju te njegovo opetovano uspoređivanje novinara sa zloglasnim nacističkim ministrom propagande Josephom Goebbelsom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo