u svom stilu / Bandić umjesto suda izabrao skupštinu. Na pitanje zašto, odgovara: 'Hvala na pitanju, dalje...'

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

Na ponovno pitanje zašto je prioritet stavio na Skupštinu, a ne na sud, Bandić je opet rekao: 'Hvala na pitanju...'

13.9.2018.
11:05
Patrik Macek/Pixsell
VOYO logo
Image

Počela 16. sjednica gradske skupštine

Image

Počela 16. sjednica gradske skupštine

Nakon ljetne stanke u četvrtak je počela 16. sjednica zagrebačke Gradske skupštine u Staroj gradskoj vijećnici, a pred zastupnicima je 29 točaka dnevnog reda, među kojima i sklapanje Okvirnog sporazuma o pripremi projekta "Izgradnja nacionalne dječje bolnice" u zagrebačkom naselju Blato.

Među točkama su i prijedlozi zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića o otpisu dugova fizičkim osobama, o unaprjeđenju prostornog planiranja prometnog sustava na području Donjeg grada i o davanju suglasnosti trgovačkom društvu Zagrebački holding na dugoročno zaduživanje kod KentBank, Sberbank i Imex banka u ukupnom iznosu od 125 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dnevnom redu Gradske skupštine je i prijedlog gradonačelnika Bandića o određivanju komunalnih djelatnosti koje se obavljaju na temelju ugovora te prijedlog zaključka skupštinskog Odbora za javna priznanja o dodjeli Nagrade "Luka Ritz - Nasilje nije hrabrost".

Na početku 16. sjednice prisegu su pred gradskim zastupnicima položile dvije nove zastupnice Marijana Sumpor (Nezavisna lista Sandre Švaljek) koja je u skupštinsku klupu sjela umjesto Sandre Švaljek koja je otišla na novu dužnost zamjenice guvernera Hrvatske narodne banke (HNB) te Miljenka Ćurković (Radnička fronta), koja je u Gradsku skupštinu došla umjesto Katarine Peović Vuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje novinara zašto je tu, a ne na sudu, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je rekao: Hvala na pitanju, dalje. 

Na ponovno pitanje zašto je prioritet stavio na Skupštinu, a ne na sud, Bandić je opet rekao: Hvala na pitanju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o povećanom broju komaraca na području glavnog grada, zagrebački gradonačelnik je novinarima poručio da "pitaju nadležni ured."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo