'sve je rečeno' /

Bandić pohvalno o Martini Bienenfeld kao mogućoj ministrici turizma: 'Njen je advent bio prvi u Europi'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Ona je direktorica Turističke zajednice čiji je Advent prošle godine dobio prvo mjesto u Europi. Prema tome, sve je rečeno', poručio je Milan Bandić

16.10.2016.
18:41
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u nedjelju se pohvalno izrazio o mogućnosti da direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld postane novom ministricom turizma.

"Ona je direktorica Turističke zajednice čiji je Advent prošle godine dobio prvo mjesto u Europi. Prema tome, sve je rečeno", odgovorio je Bandić novinarima na upit bi li Martina Bienenfeld bila dobar izbor za novu ministricu turizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li s njom razgovarao te zna li hoće li ona biti nova ministrica turizma, Bandić je odgovorio: "Nisam ja razgovarao ni s kim. Neka mandatar radi svoj posao. Nemojmo mu kvariti posao".

Direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld u subotu je snimljena kako izlazi iz prostorija HDZ-a, a RTL televizija je javila kako je bila na sastanku s predsjednikom HDZ-a i mandatarom Andrejem Plenkovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu vam ništa reći", odgovorila je tada Bienenfeld na pitanje o čemu je na sastanku bilo riječi. Odmah su krenula nagađanja kako bi upravo ona mogla biti ministrica turizma u Plenkovićevoj vladi, što bi bilo ostvarenje najava o većem broju žena u vladi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo