IZ PRORAČUNSKE ZALIHE /

Bandić odobrio: Slavlje političara na dočeku Vatrenih Zagrepčani platili 106 tisuća kn

Image

Bandić ovlastio Gradski ured za sport i mlade da podmiri račun za proslavu dočeka Vatrenih za dužnosnike na Trgu

16.11.2018.
15:55
VOYO logo

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić odobrio je da se iz proračunske zalihe slavlje povodom dolaska srebrnih Vatrenih iz Rusije za dužnosnike i ostale uglednike u Kavani Johann Franck na Trgu bana Jelačića plati 106 tisuća kuna. 

Podsjetimo, na tom slavlju u kavani na Trgu, bili su i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković i mnogi drugi ministri i ostali dužnosnici, ali i sportaši i drugi uglednici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić je u svojoj odluci objavljenoj na službenoj stranici Grada Zagreba ovlastio Gradski ured za sport i mlade da podmiri račun za proslavu dočeka Vatrenih za dužnosnike na Trgu. 

Kavana je bila "jedino moguće rješenje"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom da se radilo o izuzetno važnom događaju ne samo za sport, već i za sve građane grada Zagreba kao i za sve goste grada Zagreba koji su toga dana boravili u gradu organizirao se doček nogometne reprezentacije na Trgu bana Josipa Jelačića. Sam doček je probudio veliki interes nacije te je bilo potrebno osigurati posebno mjesto okupljanja za sve uglednike i goste gradonačelnika i Grada Zagreba", stoji u obrazloženu odluke. 

"Prema procjeni organizacije jedino moguće rješenje s obzirom na lokaciju samog dočeka je Kavana na lokaciji Trga bana Josipa Jelačića koja je naposljetku ugostila sve važne dužnosnike Republike Hrvatske, sportske djelatnike, sportaše i ostale. Gradonačelnik Grada Zagreba potpisao je suglasnost o korištenju proračunske zalihe u iznosu od 106.000,00 kuna u svrhu financiranja dočeka Hrvatske reprezentacije Hrvatske", zaključuje se u obrazloženju odluke.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo