danas je jako aktivan /

Bandić o Areni: 'Pozivam baju Oppenheima da mi zabrani ulazak u dvoranu. Ajde da te vidim'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Bandić je poručio da prijetnja praznom puškom ne straši ni vrapce

11.1.2018.
14:10
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački graodnačelnik Milan Bandić sa suradnicima održao je konferenciju na temu Sportska dvorana Arena Zagreb. Bandić je tom prigodom objavio kako su svi dugovi prema Ingri, odnosno Laništu, plaćeni na vrijeme te da postoji depozit na kojem je 48,5 milijuna kuna iz kojeg se Ingra može naplatiti ako za to postoji potreba. 

Bandić naglasio da je jako tužan i ne razumije čemu sve ovo, naglasivši da je bilo pameti, a nije, pri potpisivanju ugovora da je mogao otkupiti Arenu, da je imao kontakt s Vladom ili Holdigom oni ovdje ne bi bili. Naglasio je kako je dvoje para cipela potrošio u Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo kakva prijetnja šteti Gradu, Vladi, Ingri i Laništu", poručio je, dodavši da prijetnja praznom puškom ne straši ni vrapce. Također, se ispričao Lini Červaru i rukometašima.

"Svi želimo da budu EU prvaci. Oppenheim puca čorke i ne plaši nikoga. Arena je opterećena kreditima Ingre. Molim gospodina Oppenheima da ne radi cirkus", poručio je, dodavši da on pročitao 89 stranica oko ovoga slučaja i sve je puno laži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Polupismeni ljudi rade probleme. Morali su reagirati da svi rade svoj posao. Tenzije nikome ne trebaju. Mi nismo za svađu, ja sam tužan", rekao je.

Na upit postoji li mogućnost da Ingra blokira ulazak u Arenu, poručio je: "Ja prozivam Oppenheima da zatvori vrata! Eto vam odgovora. Tko je on da zatvori Arenu? Tko će? Moj tata koji je umro".

"Svi dugovi su plaćeni, pozivam baju Oppenheima da mi zabrani ulazak u dvoranu. Ajde da te vidim!", poručio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo