Slijede li sankcije? / Plenković komentirao podršku Culeja Škori: 'Kad mu taj kandidat propadne, vratit će se materi HDZ-u'

Nakon sastanka Srednjoeuropske inicijative u Rimu premijer Plenković prokomentirao je temu korupcije u tajnim službama

19.12.2019.
14:19
VOYO logo

Nakon sastanka Srednjoeuropske inicijative u Rimu premijer Andrej Plenković prokomentirao je temu korupcije u tajnim službama koju je otvorila HDZ-ova kandidatkinja, ali i budućnost HDZ-ovca Culeja koji se priključio Škori.

U RTL Vijestima Adrian de Vrgna u javljanju uživo kazao je da je Plenković u Rimu komentirao optužbe Kolinde Grabar-Kitarović. Smatra da je, vezano uz ono što je ona govorila o korupciji i nepravilnostima u sigurnosno-obavještajnoj zajednici, i sama dovoljno objasnila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto rječitiji bio je o njezinu programu i nastupu u debati. Smatra da ona ima program, a da joj nastup u debati nije naštetio, baš suprotno, izvijestio je Adrian de Vrgna iz Rima. 

Plenković je odgovorio i na pitanje o tome što će se dogoditi i s HDZ-ovcima koji su podržali druge kandidate. "Vjerujem da je gospodin Culej, koji je inače meni drag i simpatičan čovjek - zbog toga ovo i govorim - propustio gledati sučeljavanje pa da vidi svu raskoš, znanje, elokvenciju i sigurnost kandidata kojeg navodno u prvom krugu podržava. On će se u drugom krugu, kad ovaj kandidat, njemu i svima ostalima koji se iza njega kriju, propadne, vratiti materi, to jest HDZ-u", kaže Plenković.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo