Pripremite se za uzbudljivi nastavak / Avantura najvećih filmskih superheroja Osvetnika dolazi u hrvatska kina

Image

Temeljen na Marvelovom stripu stiže nam nastavak mega popularnih Osvetnika, najvećeg filma o superherojima. Osvetnici 2: Vladavina Ultrona donosi nam epsku avanturu koju ćemo itekako pamtiti.

29.4.2015.
10:22
VOYO logo

Marvelovi “Osvetnici 2: Vladavina Ultrona” udružuju fantastičnu skupinu superheroja, koji se zajedno vraćaju na velike ekrane kako bi spasili svijet od najveće prijetnje koje je čovječanstvo ikada vidjelo.

Kada Tony Stark pokuša aktivirati program za globalnu sigurnost, stvari krenu naopako i zemaljski superheroji Iron Man, Nevjerojatni Hulk, Thor, Kapetan Amerika, Hawkeye i Crna udovica dovedeni su u ozbiljnu kušnju. Neprijateljska prijetnja ugrožava globalnu sigurnost, a kada se pojavi omraženi Ultron na Osvetnicima je da zaustave njegove nemilosrdne planove, što će rezultirati uznemirujućom i neočekivanom akcijom, te jedinstvenom globalnom avanturom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novom nastavku Marvelovih Osvetnika glumi Robert Downey Jr. kao Iron Man, Chris Hemsworth u ulozi Thora, Mark Ruffalo je Hulk, a Chris Evans Kapetan Amerika. Svi oni zajedno sa Scarlett Johansson (Crna Udovica) i Jeremy Rennerom (Hawkeye), uz podršku Dona Cheadlea (James Rhodes/War Machine), Cobiea Smuldersa (Agent Maria Hill), Stellana Skarsgårda (Erik Selvig) i Samuela L. Jacksona (Nick Fury) moraju poraziti Jamesa Spadera u ulozi Ultrona, strašnog tehnološkog zločinca sklonog istrebljenju ljudskog roda. Istovremeno se sukobljavaju i s dvije misteriozne i moćne pridošlice Pietrom Maximoffom (Aaron Taylor-Johnson), i Wandom Maximoffom (Elizabeth Olsen).

Scenarij za film i režiju potpisuje Joss Whedon. Novi Osvetnici temelje se na iznimno popularnoj Marvelovoj seriji stripova istoimenog naziva prvi put objavljenih 1963. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budite spremni za pravu uzbudljivu akcijsku vožnju kada se Osvetnici vrate u hrvatska kina 30. travnja kao Osvetnici 2 u Vladavini Ultrona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo