'E-mobilnost na hrvatski način' / Atrakcija na Stradunu: Svi se okretali za električnim autima, i Vlahušić sjeo za volan

Image
Foto: Ivona Butjer

Promotivni događaj 'E - mobilnost na hrvatski način' održan je danas na Stradunu, a tom su se prilikom predstavila najmodernija električna vozila; automobili, mopedi i bicikli, uz zabavno-informativni program. Riječ je o događaju u organizaciji Grada Dubrovnika, u suradnji s Razvojnom agencijom Grada Dubrovnika (DURA).

20.5.2016.
13:15
Ivona Butjer
VOYO logo

Električna vozila na Stradunu su isprobali i gradonačelnik Andro Vlahušić te zamjenik gradonačelnika Željko Raguž, a vožnja je bila prava atrakcija kako za domaće, tako i za turiste među kojima se našao i gradonačelnik Oxforda savezne države Mississippi George Patterson koji je stigao kruzerom. 

Image
Foto: Ivona Butjer

'Grad Dubrovnik je ponosan što može spojiti dvije stvari koje su naizgled nespojive, povijest i baštinu s budućnosti. Zahvaljujem DURA-i koja već drugu godinu zaredom radi ovaj projekt. Grad Dubrovnik želi biti jedan od prvih gradova u električnoj mobilnosti,' izjavio je Vlahušić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Dubrovački dnevnik

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo