SLAVLJENIČKA ATMOSFERA / Antiteroristička jedinica Lučko proslavila 29. rođendan: 'Sve su to samozatajni junaci'

Kao u akcijskom filmu, članovi Antiterorističke jedince Lučko pokazali su svu spremnost u borbi protiv protiv svake prijetnje

7.9.2019.
22:20
VOYO logo
Image

Obilježava se 29. godišnjica osnivanja Antiterorističke jedinice Lučko

Image

Obilježava se 29. godišnjica osnivanja Antiterorističke jedinice Lučko

Spektakularnom vježbom Antiteroristička jedinica Lučko proslavila je 29. rođendan i još jednom pokazala zašto je najelitnija policijska postrojba u Hrvatskoj. Danas, u vrijeme mira, ova je legendarna jedinica još jednom demonstrirala kako je spremna na sve izazove.

Kao u akcijskom filmu, članovi Antiterorističke jedince Lučko pokazali su svu spremnost u borbi protiv protiv svake prijetnje. Demonstracijom su ekipe iz Lučkog posebno su bili zadovoljni njeziniveterani koji su u svoje vrijeme prolazili sličnu obuku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi ne znate koliko treba truda, krvi i znoja da se sve, ma da vam se samo ovo danas prikaže, što su dečki prikazali. Sve su to samozatajni junaci, kako danas, tako i za vrijeme Domovinskog rata", rekao je Darko Lutring, predsjednik Udruge ratnih pripadnika ATJ Lučko.

Aktivni članovi antiterorističke jedinice Lučko ističu da je za njihove uspjehe, više od same uvježbanosti zaslužno zajedništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bratstvo, i mislim da je u tome ključ našeg uspjeha i snage", govori Mate Bilobrk, zapovjednik ATJ Lučko.

Zadovoljstvo nije krio ni ministar unutarnjih poslova DavorBožinović, koji je pratio demonstarciju, ali i položio vijenac na spomen obilježju za 14 poginulih pripadnika ove jednice, poginulih u Domovinskom ratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo izuzetno ponosni na ATJ Lučko, na specijalnu policiju zbog toga što su oni ti koji se angažiraju onda kada to izgleda da je nemoguće, kad su izazovi takvi, često, kao u ratu, da se radi o teško prohodnim terenima, gotovo nemogućim situacijama."

A njenih pripadnika uskoro bi moglo biti i više, jer je u planu da se poveća ova najelitnija policijska postrojba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo