uskoro izvanredna presica / Analiza diplomatskog skandala u režiji Vojislava Šešelja: situacija je prilično ozbiljna, u Sabor stigao i premijer

Hrvatska predsjednica osudila je incident u Beogradu te je pozdravila odluku predsjednika Hrvatskog sabora o prekidu službenog posjeta Srbiji. Grabar Kitarović je poručila kako je takav potez bio jedini mogući odgovor na divljaštvo osuđenog ratnog zločinca

18.4.2018.
18:56
VOYO logo

Nakon teškog diplomatskog incidenta kojeg je izazvao Vojislav Šešelj na Markovu trgu očekuju se hrvatska delegacija i njezin predvodnik šef Sabora Gordan Jandroković. 

Nakon što su prekinuli posjet Beogradu, krenuli su prema Zagrebu, a na Markovu trgu dočekuje ih Damira Gregoret, koja nam je prenijela dosad poznate informacije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi iz naše felegacije su vidjeli naguravanje, u ovim trenucima u Sabor je stigao Milorad Pupovac, no predsjednika Sabora još uvijek nema. Gospodin Pupovac nije nam htio prokomentirati incident koji se dogodio, iako je incident komentirao na svojoj Facebook stranici. 

>>Šešelj uzrokovao teški diplomatski skandal, iz MVP-a poručili: 'Zločinac je osnažen izostankom vaših reakcija'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja istaknuti da će u 19:15 biti zajednička press konferencija predsjednika Sabora i svih članova delegacije. Poručili su kako ne žele o tome pojedinačno govoriti i da čekaju zajedničko obraćanje. Da je situacija doista ozbiljna, pokazuje i činjenica kako je u Sabor maloprije stigao i premijer Plenković pa uskoro možemo očekivati i njegovu reakciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo