Gledajte sučeljavanje na RTL-u u 20 sati / Analitičar RTL-a predviđa: Kerum će raditi šou, Tomašić kontrirati, a Beroš, Petrov i Bauk mogli bi biti prepristojni

Image
Foto: Pixsell

U trećoj emisiji Izbori 2020. na RTL-u gostuju vodeći kandidati iz X. izborne jedinice.

24.6.2020.
17:00
Pixsell
VOYO logo

Ruža Tomašić, Vili Beroš, Božo Petrov, Željko Kerum i Arsen Bauk odmjerit će snage u večerašnjoj emisiji Izbori 2020. na RTL-u i odgovarati na pitanja Damire Gregoret.

Image
BORBA ZA PREVLAST /

Zašto je desnica toliko jaka u 10. jedinici? 'Ne znam, Dalmacija je autohtono antifašistička'

Image
BORBA ZA PREVLAST /

Zašto je desnica toliko jaka u 10. jedinici? 'Ne znam, Dalmacija je autohtono antifašistička'

Politički analitičar RTL-a, Žarko Puhovski komentira što možemo očekivati od kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kerum će povesti šou, naravno, na svoj način. Tako da će mu se svi pomalo podsmjehivati, ali će biti onaj koji drži glavnu, kao što bi se reklo. Pokazat će se, vjerujem, da su Bauk i Beroš prepristojni da bi u takvoj halabuci došli do riječi. I, rekao bih, HDZ je inače u većem srazu s desnim krilom, dakle, Škorinim ljudima, a manje sa SDP-om, ali u desetoj izbornoj jedinici je baš u srazu sa SDP-om", pojasnio je Puhovski i nastavio:

"Mislim da će svi biti u sjenci Kerumovih eskapada, a gospođa Tomašić će poentirati na temi suverenizma. Prema njoj, Plenković ju je izdao u Bruxellesu i tu će ona ponavljati tu svoju tezu kao okosnicunjihove promidžbe i u ovoj jedinici posebno. I drugo, Tomašić će imati priču da je spašavala malu plavu ribu, kako bi dokazala da se nešto može učoiniti za Hrvatsku u Bruxellesu, a ne samo slušati preporuke Komisije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će Petrov proći u cijeloj toj priči?

"Bit će isto prepristojan, otpisivat će ga SDP i HDZ zbog loših iskustava u koaliciji. Pitanje je hoće li kao Raspudić sa Škorom otkriti da je spreman na suradnju s Tomašićkom ili neće. Ako ne, ostat će sam protiv Kerumovihdecibela. S druge strane, u smislu argumenata, Bauk će pokušati pokazivati kako je sadašnja vlast zapostavila Dalmaciju i Beroša koji nije spreman u tome, pokušati dokazati da je ova vlast upravo napravila najviše. Tu će Bauk imati stanovitu prednost, ali pitanje je koliko će biti pod pritiskom Keruma i pitanje je hoće li uopće Petrov doći do riječi jer je u najtežoj situaciji. Kao osoba i kao predstavnik stranke, odnosno, liste", zaključio je Puhovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo