Servisne informacije /

Alarmantno! Odgađaju se sprovodi na otvorenom i svi ukopi do daljnjeg, odgođen Floraart...

Sprovodi će se na svim grobljima u Zagrebu obavljati samo u krugu mrtvačnice, a ukopi čim budu stvoreni uvjeti

13.5.2019.
11:22
VOYO logo

'Zbog otežanih vremenskih uvjeta, sprovodi će se na svim grobljima u Zagrebu obavljati samo u krugu mrtvačnice, dok će se ukopi izvršiti čim za to budu stvoreni uvjeti.

Ova mjera donesena je zbog sigurnosti građana i posjetitelja groblja, te ujedno molimo građane da ne posjećuju groblja dok se vremenski uvjeti ne stabiliziraju. Ispraćaji na krematoriju odvijaju se neometano', izvijestio je Zagrebački Holding.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Olujni vjetar poharao Zagreb: Čupao drveće, prometne znakove, nosio krovove, ozlijeđeno dvoje ljudi

Image

Olujni vjetar poharao Zagreb: Čupao drveće, prometne znakove, nosio krovove, ozlijeđeno dvoje ljudi

Zagrebački vatrogasci su izvijestili kako su od jučer do ranih jutarnjih sati odradili 250 intervencija i rade na još 20.

'Prvo se odrađuju intervencije u kojima su ugroženi ljudski životi nakon čega slijeda intervencije na prometnicama i javnim objektima. Broj telefona 193 je pretrpan pozivima i molimo Vas da zovete u slučaju krajnje nužde', napisali su na svojoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgođen i 'Floraart'

"Do konca dana ćemo sanirati ono što treba sanirati u gradu, a to su prioriteti, hitne službe, bolnice, dječji vrtići, škole, prometnice", rekao je gradonačelnik Bandić nakon sastanka na kojemu su bili predstavnici gradskih službi.

Kazao je da su svi na terenu 24 sata i da će raditi dok se sve ne sanira te pozvao građane da ne izlaze bez potrebe. Otvorena je i besplatna telefonska linija 0800 818 919 za dojave o poteškoćama uzrokovanih vremenskim neprilikama koje se odnose na komunalnu i prometnu infrastrukturu, dok se stanje u promentu može vidjeti na stranici sada.zgh.hr.

Na sastanku je odlučeno i da će otvaranje 54. međunarodne izložbe cvijeća 'Floraart' biti odgođeno za četvrtak, 16. svibnja.

"Odgodili smo otvaranje Floorarta za četvrtak, bilo bi suludo otvarati ga po ovom vremenu, a produžit ćemo ga tri dana", kazao je gradonačelnik dodavši da ne treba riskirati jer je na Bundeku od nevremena palo već 20-ak stabala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo