Mali hotel s velikom uslugom /

Aktivan odmor ili pak opuštanje: Hotel Degenija nudi sadržaj za sve vrste gostiju

Image
Foto: PR fotografije

Ako planirate istražiti gorski dio Lijepe Naše, hotel Degenija je izvrsna početna točka vaše avanture.

16.3.2017.
12:49
PR fotografije
VOYO logo

Hotel i restoran Degenija smješteni su samo četiri kilometra od Nacionalnog parka Plitvička jezera, stoga predstavljaju odličan izbor za sve one koji planiraju posjetiti naš najstariji i najpoznatiji nacionalni park.

Hotel je prepoznat od strane domaćih i inozemnih posjetitelja po visokoj razini usluge te ispunjava zahtjeve svih vrsta gostiju. U hotelu se možete istinski odmoriti jer su sve sobe iznimno komforne i udobne, a sam hotel je okružen mnoštvom zelenila koje jamči opuštenost i mir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Ako pak tražite malo akcije na svom odmoru, u blizini hotela nalaze se brojne aktivnosti koje će ispuniti vaš odmor adrenalinom i pustolovinom. Na primjer, možete unajmiti bicikl i istražiti atrakcije vozeći se po uređenim biciklističkim stazama. Također, možete isprobati jahanje ili uživati u aktivnostima kao što su rafting/kayaking.

Zbog svoje odlične lokacije, Hotel Degenija je izvrsna polazišna točka za istraživanje i posjete ostalim dijelove Hrvatske. Tako za samo dva sata vožnje možete doći do Zagreba, a također kratkom vožnjom možete posjetiti prekrasnu Jadransku obalu i Dalmaciju. Hotel je otvoren tijekom cijele godine, tako možete uživati u ljepotama Like u svakom godišnjem dobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Brojni pozitivni komentari gostiju hotela samo su potvrda visoke kvalitete i izvrsnosti usluge hotela te naravno motivacija za još bolji rad u budućnosti. Detaljnije o hotelu saznajte na web stranici hotela Degenija ili na njihovom službenom Facebooku

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo