MOST SILNO ŽELI MUP /

'Ako vidimo da ono što je dosad dogovoreno nije naišlo na plodno tlo, idemo na nove izbore!'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Već smo se dosad nekoliko puta uvjerili da su Mostovci tvrdi pregovarači, a čini se da od svojih stavova neće odustati niti sada kada samo što nisu sastavili novu vladu s Domoljubnom koalicijom

4.1.2016.
10:17
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Već smo se dosad nekoliko puta uvjerili da su Mostovci tvrdi pregovarači, a čini se da od svojih stavova neće odustati niti sada kada samo što nisu sastavili novu vladu s Domoljubnom koalicijom.

Kako je za Slobodnu Dalmaciju izjavio glasnogovornik Nikola Grmoja, Most će prekinuti pregovore s Domoljubnom koalicijom ukoliko vide da ono što je dosad dogovoreno nije naišlo na plodno tlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi se ipak nadamo da će pregovori uspjeti i da će se sve načelno dogovoreno i ostvariti te da će Most imati kontrolu nad resorima u kojima želimo provesti reforme", rekao je Grmoja za Slobodnu Dalmaciju.

Tvrdi i da će na Domoljubnoj koaliciji biti odgovornost ukoliko se vlada ipak ne formira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako budu na liniji onoga što smo načelno dogovarali, neće biti nikakvih problema. Međutim ako prorade ponovno nekakvi apetiti interesnih skupina unutar HDZ-a i želje za pozicijama, bit će problema. Nećemo dopusti da imamo situaciju kakva je bila u Hrvatskoj do sada. Tu će Most biti jako tvrd", poručuje Grmoja.

Izjavio je i da će Most inzistirati na Ministarstvu unutarnjih poslova, resoru koji silno želi i HDZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo