MARAS O NOVOM SUKOBU NA VRHU /

'Ako ste ili želite postati predsjednica, pazite tko vam organizira rođendane'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Kaže Maras kako je predsjednica u slučaju Lozančić postupila neodgovorno optužujući tadašnjeg ravnatelja SOA-e da je radio nezakonito

5.5.2016.
9:55
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Ne stišavaju se reakcije na hrvatskoj političkoj sceni vezane uz informacije da će premijer Tihomir Orešković u svoj tim uključiti i bivšeg ravnatelja SOA-e DraganaLozančića.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sigurno nije oduševljena Oreškovićevom idejom jer je sama i inicirala Lozančićevu smjenu tvrdeći da se ogriješio o zakon, a kaže i da je bivši šef tajne službe bio osobni obavještajac bivšeg premijera ZoranaMilanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi sukob u samom vrhu vlasti na Facebooku je komentirao i nekadašnji ministar poduzetništva i obrta, a danas SDP-ov saborski zastupnik Gordan Maras.

Kaže kako je predsjednica u slučaju Lozančić postupila neodgovorno optužujući tadašnjeg ravnatelja SOA-e da je radio nezakonito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada se to vidi i po pozivu Oreškovića Lozančiću na posao u Vladi. Vidi se sada također i cirkus od vlasti pod nazivom "Svi protiv svih, a građane 'ko..." Predsjednica je ljuta na Lozančića i SDP jer je upala u mjere tajnih službi. Pa nismo je mi tjerali da partija sa ljudima za koje se osnovano sumnja da su s one strane zakona. Drugim riječima, ukoliko ste ili želite postati predsjednica, a naravno i inače u životu, pazite tko vam je društvo i tko vam organizira rođendane", napisao je Maras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo