Isporuka robe do 50 milijuna eura /

Agrokor poziva dobavljače da iskažu namjeru o sudjelovanju u financiranju koncerna

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Agrokor poziva svoje dobavljače da daju izjavu o namjeri sudjelovanja u financiranju koncerna uz isporuku robe odnosno pružanje usluga u vrijednosti do najviše 50 milijuna eura

1.8.2017.
10:15
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Agrokor je 8. lipnja 2017. godine sklopio Ugovor o najstarijem (super-priority) kreditu kojim je predviđena i tranša kredita u iznosu od najviše ukupno 100 milijuna eura od kojih će se 50 posto koristiti za refinanciranje starog duga, a 50 posto za potrebe tekućeg poslovanja, u kojoj kao kreditodavatelji mogu sudjelovati dobavljači Agrokora i/ili njegovih povezanih društava uz istovremenu isporuku robe/pružanje usluga.

Jučer je na web stranici Agrokora objavljen službeni poziv dobavljačima za sudjelovanje u ovoj tranši kredita. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Agrokor ovim putem poziva dobavljače koji ispunjavaju sve gore navedene uvjete da najkasnije do 25.8.2017. godine u 17 sati daju Izjavu o namjeri sudjelovanja u financiranju Agrokora i/ili njegovih povezanih društava uz istovremenu isporuku robe odnosno pružanje usluga.  Obrazac izjave je dostupan na sučelju web stranice Agrokora na slijedećoj poveznici: https://izjava.agrokor.hr/", izvijestili su iz Agrokora.

U slučaju da u prikupljenim izjavama ukupno iskazana namjera za sudjelovanje u financiranju bude veća od raspoloživog iznosa za potrebe tekućeg poslovanja od 50 milijuna eura, Agrokor zadržava pravo napraviti alokaciju udjela u financiranju, u skladu s uvjetima objavljenim u pozivu na davanje izjave o namjeri sudjelovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije donošenja odluke o davanju Izjave temeljem ovog poziva, Agrokor poziva sve potencijalne sudionike da prouče podatke i objave na internetskoj stranici Agrokora te da samostalno procijene financijsko stanje, potencijal i čimbenike rizika vezane uz Agrokor i da tek temeljem toga donesu odluku o eventualnom davanju Izjave. Radi izbjegavanja svake dvojbe, Agrokor posebno napominje da se davanje Izjave još ne smatra sudjelovanjem u predloženom financiranju te Agrokor ne preuzima obvezu da davatelju Izjave omogući sudjelovanje u tom financiranju, obavještavaju iz koncerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo