GRAD 20 MINUTA OD ZAGREBA: / Nezaposlenost je svega 4,6 posto, a prosječna starost 35 godina

Image
Foto: pIXSELL

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković te izaslanik predsjednika Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, danas su sudjelovali na proslavi 22.

14.10.2017.
14:12
pIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Sabora Jandroković i izaslanik predsjednika Vlade Božinović položili su vijenac ispred spomenika poginulim braniteljima iz Domovinskog rata u Zaprešiću, nakon čega su nazočili svečanoj sjednici Gradskog vijeća u Pučkom otvorenom učilištu u Zaprešiću.

Čestitajući građanima 22. rođendan grada, Jandroković je rekao da svi žitelji mogu biti ponosni na rezultate kad su u pitanju zapošljavanje sa stopom nezaposlenosti od svega 4,6 posto i obrazovanje jer Zaprešić ima najvišu obrazovnu strukturu u Zagrebačkoj županiji, a vjerojatno je i u cijeloj državi pri samom vrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvažnije je, dodao je Jandroković, da je to grad koji je u dvadeset godina udvostručio broj stanovnika i ima dobnu strukturu od 35 godina.

Božinović je rekao da je Zaprešić siguran grad kao što je i hrvatska sigurna država jer da nije tome tako ne bi ovog ljeta u Hrvatskoj bilo više od 15 milijuna stranih gostiju. Grad funkcionira u svim segmentima, i sigurno se radi o jednom od najperspektivnijih gradova u Hrvatskoj koji bi svojim primjerom mogao poslužiti ostalim sredinama, rekao je Božinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo