ZARADIO KAZNENU PRIJAVU / 13 godina bez vozačke: u Rovinju uhvaćen 84-godišnjak s lažnim registarskim pločicama

Image

Protiv 84-godišnjaka kojem je prije 13 godina istekla vozačka dozvola, u Rovinju je podnesena kaznena prijava zbog sumnje za krivotvorenje registarskih pločica.

29.12.2016.
12:39
VOYO logo

Rovinjska policija provela je kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 84-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave, piše iPress.

Policijski službenici su 28. prosinca u Rovinju zaustavili neregistrirani automobil mercedes sa ručno izrađenim  registarskim pločicama, a njime je upravljao 84-godišnji vozač. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozaču je vozačka dozvola istekla prije 13 godina, a provedenim izvidima utvrđeno je da je muškaraca krajem 2012. izradio lažne njemačke registarske pločice kako bi nalikovale originalima. Muškarac je vozilo s tim pločicama koristio u prometu.

Protiv njega se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, dok se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu podnosi optužni prijedlog prekršajnom sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo